Healing

Healing

Wat ik doe in mijn coaching heeft sterke raakvlakken met healing. Mindful coachen (zie de pagina mindful coaching) gaat uit van het zelfhelend vermogen van de cliënt, dat aangesproken wordt door met aandacht naar de plek te gaan waar de emoties zich vastgezet hebben. 

Tara Touch doet in feite hetzelfde, maar op een andere manier.
Bij Tara Touch hoef je niets anders te doen dan ontspannen te zitten en te ondergaan.

Tara Touch gaat ervan uit dat de mens een open energiesysteem is dat te beïnvloeden is.
Ik beïnvloed dit positief door mijn handen en intentie.
Mijn handen bewegen vooral rond jouw lichaam waar zich je energielichaam bevindt, maar ik zal je ook aanraken op je schouders, knieën en voeten. De intentie is harmoniseren. Dit betekent dat alles bij jou weer in zijn oorspronkelijke staat terugkeert.
De healing brengt rust, ontspanning en aarding. Ook kan het pijn wegnemen en inzichten geven.
De healing biedt geen garanties, het enige dat gebeurt is dat jouw energiesysteem weer in balans komt. Wat er dan vervolgens gebeurt is open.
De heling neemt ongeveer twintig minuten tot een half uur in beslag.
Voor en na die tijd hebben we een gesprekje onder het genot van een kopje thee, wat het geheel op ongeveer vijf kwartier brengt.

Soms gebruik ik de Tara Touch in een geestelijke begeleiding of coachgesprek, als de cliënt hier behoefte aan heeft.  Mijn diploma voor Tara Touch healer heb ik in 2016 gehaald. Ik ben afgestudeerd bij Beata Vermeulen die deze methode heeft ontwikkeld op basis van Therapeutic Touch.

Andere healing- methodes die ik soms inzet zijn:

  • Circulair breathing
  • Body drum
  • EFT
  • Meditatie
  • Mindfulness
  • Inquiry

Feedback van een cliënt:
Ik kom bij Agnes omdat ik wel wat support kan gebruiken. Het voelt zwaar om alles alleen te doen.
Agnes werkt energetisch en met aanraking. Energetisch voelt voor mij vaak als hocus pocus maar ik krijg tijdens haar behandeling een paar krachtige beelden die me raken.
Ergens krijg ik het gevoel dat mijn hart in een rustige hand ligt en liefdevol wordt gedragen. Dit beeld blijft lang en is krachtig. Zo krachtig dat ik me zelfs afvraag of de hand van Agnes ter hoogte van mijn hart ligt. Dit is niet zo.
Bijna aan ’t eind voel ik van binnenuit dat iets zich opricht. Het is net alsof mijn innerlijke kind haar plek inneemt en heel zachtjes begint te bewegen van binnenuit.
Als ik dit later met Agnes deel, blijkt dat zij hier voelde dat de behandeling nog niet af was en de kleur geel [vitaliteit] nog moest toevoegen. Wonderlijk dat ik hier letterlijk zachtjes bij begon te bewegen.
Na de behandeling volgen er gapen en boeren. Het mag dan ‘Hocus Pocus’ zijn, er gebeurt van alles, dat is duidelijk’
~ Jetske Veenstra