Channeling

Channeling

Als je bij me komt voor een channelsessie, beginnen we met een kort gesprek over jou leven zodat we ons op elkaar kunnen afstemmen. Daarna help ik je om in een diepe ontspanning te komen en zal de Kosmische Moeder door mij heen tot jou beginnen te spreken. Ik ben het die spreekt, maar je zal voelen dat het tegelijkertijd de kosmische Moeder in jou is die spreekt. De goddelijke Wijsheid is in jou net zozeer aanwezig als in mij als in iedereen. Soms is zij alleen niet zo gemakkelijk toegankelijk, en ik help jou simpelweg om haar wat meer toegankelijk te maken.

De ervaring van mensen die een dergelijke sessie bij mij gedaan hebben, is dat ze zich verlicht voelen. Verlicht in de zin van lichter. Er is een last van ze afgenomen. En verlicht in de zin van dat ze in contact zijn gekomen met het zachte en tedere licht dat binnen in henzelf schijnt.

Ik ben in 2017 begonnen met het channelen van de Moeder door te schrijven. Deze gesprekken zullen binnenkort uitkomen onder de titel ‘Gesprekken met de kosmische Moeder’. Dankzij Gerrit Gielen, de partner van Pamela Kribbe (Auteur van ‘Gesprekken met Jeshua’) ben ik ook met mijn stem gaan channelen. Met name individueel en soms ook met een groep. Dit zijn ook voor mijzelf verlichtende ervaringen waarin ik mezelf helemaal vergeet en opga in een grote liefde en wijsheid.

Lees hier verder over het Gesprek met de Kosmische Moeder

 

Reactie op mijn boek:

Hier een berichtje van Pamela. Ik ben je nieuwe boek aan het lezen, ik kreeg het via Gerrit. Wat is het mooi, en zuiver, en krachtig! Het is zo’n levende tekst en deze draagt zo’n kracht in zich dat ik graag wil kijken of ik iets kan bijdragen aan de publicatie ervan. 

Ik voel in het boek een combinatie van jouw oprechte, helder verwoorde zoeken en een bovenpersoonlijke kracht die door jou heen spreekt, ik vind dat heel bijzonder en weet gewoon dat het goed is en waardevol voor mensen.

~ Pamela Kribbe ~

 

Reactie na een sessie:

Ik had Agnes nog nooit ‘life’ ontmoet en vond dit best spannend.
Agnes is een heel toegankelijke vrouw met een bijzonder levensverhaal en al gauw voelde ik me op mijn gemak.  Ik ben zelf al vertrouwd met channeling. Na een korte wederzijdse kennismaking, vroeg ze mij iets te vertellen waar ik graag iets over wilde weten of waar ik me op dat moment mee bezig hield.

Daarna startte ze met een prettige ontspanningsoefening waarbij de ontspanning op een natuurlijke wijze overging in de channeling. Op zachte wijze werd er gesproken over de onzekerheden waarmee ik worstel en werden er aanreikingen gedaan hoe ik hier op een andere manier mee om zou kunnen gaan. Of hoe ik hier vanuit een ander perspectief naar zou kunnen kijken.

Naarmate de channeling vorderde voelde ik een diepe rust oven mij komen en was ik mij bewust van de verbondenheid met mijn eigen kern. Een leuke bijkomstigheid was, dat de channeling werd bijgewoond, door een hele grote libelle, die spontaan naar binnen vloog en halverwege de 
channeling ook weer spontaan de vrijheid koos.

Na de channeling voelde ik me anders, ruimer, blijer en vooral rustig en ontspannen.
Ik ben heel blij met de tools die ik heb meegekregen.

~ Anita

 

Reactie na een channeling:

Ik kwam bij Agnes terecht door een berichtje op de Facebook pagina van Gerrit Gielen.
Voordat ik naar haar toe ging had ik het sterke gevoel ‘Ik besta om Liefde te Zijn’.
Maar hoe doe ik dat dan?
Dit werd het thema voor de maand oktober.
Op diverse manieren en in verscheidene situaties werd ik uitgenodigd en uitgedaagd om Liefde te zijn. De maand oktober sloot ik af met een bezoekje aan Agnes.

Ze gaf me een channeling. De vorm van channeling die ze gebruikt vind ik prettig.
Zo heb ik het ook geleerd bij Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wat vaak gebeurt en gedacht wordt bij channeling is dat je ‘uit’ je lichaam gaat om plaats te maken en stem te geven aan een ‘wezen’. 
Je moet dan maar hopen dat het een lichtwezen is! Ik vind dat spannend en eng! Gelukkig is de   methode van Agnes heel erg met beide benen op de grond en bleef ze gewoon zichzelf. De channeling heeft wat weg van een geleide meditatie met dat verschil dat een energie van Liefde me omringde en langzaam maar zeker tot mij doordrong. Agnes heeft het over oneindige, onvoorwaardelijke, onuitputtelijke Liefde.

Ik voel het binnen komen.
Via al mijn zintuigen. 
Via mijn voeten, ik voel en ervaar de grote Moeder in de aarde.
Via mijn kruin, ik voel en ervaar de grote Moeder in de hemel.
Via mijn hart, ik voel en ervaar LIEFDE.
Oneindige, onvoorwaardelijke, onuitputtelijke Liefde
Via mijn oren
Via mij huid 
Gewoon overal en helemaal
Het dringt dieper en dieper tot mij door 
Ik herken het
Ik BEN Liefde 
Ik kom tot overgave 

Er komen spontaan herinneringen naar boven van vroeger toen deze liefde nog vanzelfsprekend was. Ik zie een beeld van mijzelf als klein meisje: zelf bewust sta ik met mijn handen in mijn zij en zeg vol zelfvertrouwen : Ik Ben Lief!

Vervuld van Lief ga ik weer naar huis

~ Else